secret-santa-slotDu har väl inte missat den videoslotten Secret Santa? Den här glögg- och pepparkakedoftande automaten bjuder på en härligt julig spelupplevelse med mängder av specialfunktioner som aktiveras helt slumpmässigt. Även om du mot förmodan inte är ett stort fan av julen kan du ha mycket nöje med denna automat.

Hos Unibet har du idag möjligheten att skrapa ihop hela 150 free spins genom att bara njuta av spänningen på Secret Santa. Det är förmodligen det bästa erbjudandet hos Unibet under hela december och det gäller bara idag så det gäller att du är på hugget.

Så här får du free spins

Det första du ska göra är att anmäla dig till kampanjen. Det gör du enkelt genom att skriva in ditt användarnamn i den ruta som kommer upp om du klickar på dagens lucka i julkalendern. Om du inte är medlem på Unibet kan du snabbt och enkelt bli det. Att fylla i medlemsformuläret tar bara någon minut. Sedan får du en bonus på upp till 1200 kr på din första insättning.

Nästa steg är att spela på Secret Santa. Det är din omsättning som avgör hur många free spins du kan ta del av enligt det följande:

  • Spela för minst 250 kr på Secret Santa och få 10 free spins
  • Spela för 1000 kr och få 50 free spins
  • Spela för 2500 kr och få 150 free spins

Dina free spins aktiveras imorgon torsdag och de gäller på automaten Dallas.

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *