Adventure Palace är en video slot från Microgaming fyllda med exotiska djungel varelser. Exempel på symboler är elefant, tiger, apa, påfågel, orm och dolda djungel tempel. Bokstäver och siffror används också. Denna slotmaskin har två bonusspel, och den största multiplikatorn är en jättestor 500x.

Grunderna
Adventure Palace är en 5 hjuls, 9 vinstrad video slot med Wilds, Scatters, multiplikatorer och två bonusmaterial (free spins och gamble). Den är känd för att erbjuda enorma vinster även för små satsningar.

Innan du börjar spela, måste du ställa in mynt värdet, från $ 0,01 till $ 1. Du måste också bestämma hur många mynt du vill satsa per payline, och hur många vinstrader att satsa på (från 1 till 9).

Den lägsta insatsen för en spin är en 0,01 $ mynt på en vinstrad. Den största möjliga insatsen är $ 1 mynt x 5 mynt x 9 vinstrader = $ 45.

Det finns 38 vinnande kombinationer i Adventure Palace.
Jackpot
Fem elefant symboler kommer att ge dig en 10 000 mynt jackpot.
Fyra elefanter symboler kommer att ge dig en 2 000 mynt jackpot.
Fem tiger symboler kommer att ge dig ett 750 mynt jackpot.
Fem apa symboler kommer att ge dig ett 750 mynt jackpot.
Fem påfågel symboler kommer att ge dig ett 400 mynt jackpot.
Fem fågel par symboler som ger dig en 250 mynt jackpot.
Fem orm symboler kommer att ge dig ett 250 mynt jackpot.
Tänk också på att scattersymbolen (djungel tempel) kan multiplicera dina vinster upp till 500x.
Wilds och skingrar
Elefanten är vild i Adventure Palace och kommer att ersätta alla symboler för att komplettera vinnande kombinationer, med undantag för de scatter-symbol. Elefanten är också en multiplikator, när det hjälper bildar en vinnande kombination dubblas din lön.
Djungeln templet fungerar som scatter symbol i Adventure Palace. Ju mer skingrar, desto högre multiplikator.

Fem scatter: 500x multiplikator
Fyra scatter: 20x multiplier
Tre scatter: 5x multiplier
Två sprider: 2x multiplikator
Tre eller fler scatter-symboler aktiverar en gratis runda spin bonus. För mer information, se avsnittet om bonusspelet # 2 nedan.

Bonus spel # 1
När du får en vinnande kombination i Adventure Palace kan du välja att aktivera Gamble Feature. Risk din vinnande och få en chans att dubbla eller tom fyrdubbla den. Under Gamble valde du mellan rött och svart till potentiellt dubbla din vinst. Om du vill ha en chans att fyrdubbla den, måste du välja kort efter.

Bonus Game # 2
Tre eller fler scatter-symboler (djungel tempel) kommer att aktivt en fri bonusrunda med 15 gratisspel. Eventuella vinster under gratisspel tredubblas. Det är möjligt att vinna nya free spins under en fridragning.